Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

5ο ΑΤΜΓΕ




Το 15μελές μαθητικό συμβούλιο του Γυμνασίου Περδίκκα θα πραγματοποιήσει στις  16 Μαΐου 2013 ημέρα  Πέμπτη το 5ο Α.Τ.Μ.Γ.Ε.. Σε περίπτωση κακοκαιρίας θα υπάρξει ανακοίνωση για την ημερομηνία  διεξαγωγής του τουρνουά. 

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Το 15μελές μαθητικό συμβούλιο του Γυμνασίου Περδίκκα.
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ
Το τουρνουά  θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 16/05/ 2013. Οι  αγώνες θα αρχίσουν  στις *10:30 και η λήξη τους εκτιμάται περίπου στις 18:30.
ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ
   Οι αγώνας θα πραγματοποιηθούν στον  προαύλιο χώρο του Γυμνασίου Περδίκκα . Η επιφάνεια τoυ αγωνιστικού χώρου  του τουρνουά  είναι από πίσσα.


ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ
Στον αγώνα μπορούν να λάβουν μέρος έως και 16 ομάδες στα αθλήματα
·         Μπάσκετ 3*3 αγοριών (ενδέχεται και περισσότερες).
·         Μπάσκετ 3*3 κοριτσιών
·         Ποδόσφαιρο 5*5 αγοριών (έως και 32).
·         Βόλεϊ 2*2 αγοριών.*
·         Βόλεϊ 2*2 κοριτσιων*
·         Βόλεϊ 2*2 μικτό 1 αγόρι - 1 κορίτσι*
*1 Ενδέχεται και περισσότερες αν σε κάποια από τις κατηγορίες του βόλεϊ υπάρχουν λιγότερες από 16 ομάδες.
*2 Αν δεν υπάρχουν 4 συμμετοχές δεν θα πραγματοποιείτε το αγώνισμα
* Οι ομάδες μπορούν να αποτελούνται από μαθητές  που προέρχονται από διαφορετικά Γυμνάσια του Δήμου Πτολεμαΐδας


ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ
Το 15μελές μαθητικό συμβούλιο του Γυμνασίου Περδίκκα δεν είναι σε θέση να καλύψει τα έξοδα μετάβασης των μαθητών που θα λάβουν μέρος, ενδέχεται να υπάρξουν λεωφορεία που θα ξεκινήσουν μπροστά από τα σχολεία) Θα υπάρξει σχετική ενημέρωση μέσω των υπεύθυνων ανά σχολείο μαθητών αλλά από την σελίδα perdikkasgames.blogspot.com  και από την σελίδα του Γυμνασίου Περδίκκα http://gym-perdik.koz.sch.gr ).
 Η ύπαρξη γιατρού του Μποδοσάκειου Γ.Ν Πτολεμαΐδας ή της Ε.Δ.Ο. Πτολεμαΐδας όπως και στα προηγούμενα τρία  τουρνουά θα προσφέρει επιπλέον ασφάλεια στους μαθητές.  
Κατά την διάρκεια των αγώνων θα προσφερθούν στους συμμετέχοντες  μαθητές όπως και στο 1ο, 2ο, 3ο και 4ο  τουρνουά, 1 νερό 500ml και σάντουιτς. Επίσης θα υπάρχει χώρος για τους μαθητές να αλλάξουν ρούχα κατά την διάρκεια των αγώνων. 
ΕΠΑΘΛΑ
Στην 1η ομάδα κάθε αγωνίσματος θα απονεμηθούν  κύπελα και διπλώματα.. Δεν υπάρχουν χρηματικά έπαθλα. Θα υπάρξουν δώρα τόσο για τους αθλητές όσο και για όσους παρακολουθήσουν τους αγώνες, τα οποία θα δοθούν μετά από κλήρωση προς το τέλος  των αγώνων.  

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Εάν επιθυμείτε περισσότερες πληροφορίες ή περεταίρω διευκρινήσεις για το τουρνουά, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας:
5ο Α.Τ.Μ.Γ.Ε.  e-mail  perdikkasgames@gmail.com,   antar81@gmail.com  

 Όλοι όσοι έχουν καταθέσει αίτηση θα ενημερωθούν το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 15/05/13, από τον υπεύθυνο μαθητή του σχολείου τους για  το πρόγραμμα του τουρνουά  αλλά και από την σελίδα του Γυμνασίου Περδίκκα http://gym-perdik.koz.sch.gr  Η κλήρωση των αγώνων τα ζευγάρια και η σειρά διεξαγωγής των αγώνων θα προκύψουν μετά από κλήρωση θα γίνει την Τετάρτη 15/05/13 στις 15:30

ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Οι μαθητές που επιθυμούν να συμμετάσχουν στους αγώνες θα πρέπει να συμπληρώσουν και να παραδώσουν στον υπεύθυνο μαθητή του σχολείου τους  την αίτηση συμμετοχής έως την Τετάρτη 16/05/13 Μαΐου( Μέσω facebook  θα γίνονται δεκτές αιτήσεις μέχρι Τετάρτη 15/05 στις 20:00). Την υπεύθυνη δήλωση που θα συμπληρώσει ο κηδεμόνας τους θα πρέπει να την προσκομήσουν πρίν την έναρξη του τουρνουά.
Σε περίπτωση που ο αριθμός των συμμετοχών ξεπεράσει τον χρονικό προγραμματισμό του τουρνουά θα προτιμηθούν κατά προτεραιότητα:
·         1ον  οι αιτήσεις που πληρούν τις προϋποθέσεις συμμετοχής
·         2ον οι αιτήσεις μεγαλύτερων μαθητών 
Δίνεται η δυνατότητα σε  οποίον μαθητή το επιθυμεί να δηλώσει συμμετοχή σε περισσότερα από 1 αγωνίσματα( π.χ: βόλεϊ 2  με 2  μικτό και  ποδόσφαιρο 5x5)

Οι υπεύθυνοι  μαθητές ανά σχολείο είναι οι εξής:

1ο γυμνάσιο Πτολεμαΐδας
:
Λαζακίδης Παναγιώτης
2ο γυμνάσιο Πτολεμαΐδας
:
Σωτηριάδης Λευτέρης
3ο γυμνάσιο  Πτολεμαΐδας
:

4ο γυμνάσιο Πτολεμαΐδας
:

5ο γυμνάσιο Πτολεμαΐδας
:

Μουσικό  Πτολεμαΐδας
:
 -
Γυμνάσιο Εμπορίου- Αναράχης
:
 -
Γυμνάσιο Ανατολικού-Αγίου
:
 -
Γυμνάσιο Περδίκκα
:
ΛιάπτσηςΠολύκαρπος




Δηλώσεις συμμετοχής  θα γίνονται δεκτές και ηλεκτρονικά στα e-mail  perdikkasgames@gmail.com  και antar81@gmail.com
Οι υπεύθυνες δηλώσεις των μαθητών μπορούν να παραδοθούν είτε  στους υπευθύνους μαθητές ανά σχολείο ή πριν  την  έναρξη των αγώνων στους διοργανωτές του Τουρνουά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου